מלפפונים כבושים

 
 
עודכן 14:10 26/04/2009
אהרוני, ערוץ 10

כיצד תכינו מלפפונים כבושים תוצרת בית? אהרוני עם שיטה ייחודית ומענגת

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 ק"ג מלפפונים קטנים וטריים
שמיר
5 שיני שום שלמות, חצויות לאורכן
מים
מלח
 

אופן ההכנה:

יש לעקר את הצנצנת. נשים אותה בתנור חם למשך כמה דקות.
מכניסים את המלפפונים השטופים היטב, מכניסים את שיני השום, (אפשר פלפל חריף אדום יבש למי שאוהב), וממלאים במים. מודדים בכוסות – על כל כוס מים מוסיפים כפית מלח. מציפים מעל שמן זית, סוגרים ואוטמים ואחרי שבוע אפשר להתחיל לאכול.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.