חזה עוף צרוב

 
 
עודכן 14:10 26/04/2009
אהרוני, ערוץ 10

חזה עוף במשרה של מרווה, בלסמי, צ'ילי, שום וסוכר חום, צרוב על המחבת, מוגש בתוספת תרד מוקפץ

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 חזות עוף מנוקים
4 עלי מרווה
שליש כוס חומץ בלסמי
שליש כס מיץ לימון
2 כפות שמן זית
2 כפות סוכר חום
שבבי צ'ילי יבשים
מלח, פלפל
2 שיני שום כתושות
 

אופן ההכנה:

- מערבבים את כל החומרים ומשרים בם את העוף.
- מחממים מחבת פסים וצורבים את חזות העוף משני הצדדים.
- מחממים את שאר המשרה ויוצקים על החזות.

מגישים עם:

- צורבים 4 פרוסות לחם שאור לבן עם שמן זית, על המחבת פסים.
- צורבים על המחבת גם חצאי לימונים.
 

תרד מוקפץ:

מצרכים:

חצי ק"ג תרד
2 שיני שום קצוצות
3 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
מלח, פלפל גרוס
4 כפות צנוברים קלויים
 
 

הכנה:

- מקפיצים את התרד בווק עם השום ושמן זית, ממליחים ומפלפלים. מוסיפים את מיץ הלימון וממשיכים כשתי דקות, עד שהתרד מתרכך.
 

הגשה:

- שמים את פרוסות הלחם על 4 צלחות, עליהן תרד, עליו חזה עוף ומעל מפזרים צנוברים קלויים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.