מרינדה לסינטה

 
שוחים עם הזרם
שוחים עם הזרם צילום: אילוסטרציה: אימג`בנק/gettyimages
 
עודכן 09:57 27/04/2009
אוכל נענע 10

קבלו מתכון למרינדה פשוטה להכנה עבור נתחי סינטה מצויינים, שתהפוך אתכם לכוכבי ה"על האש", באדיבות אודי אסרף, "אדמה" בקתה קולינארית בזכרון יעקב

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 כפות גרגרי כוסברה
1/4 כוס שמן זית
2 כפות סילאן
3 כפות חומץ בלסמי
כפית מלח
כפית פלפל גרוס
 

אופן הכנה:

שמים את שמן הזית במחבת ועל להבה נמוכה מאד קולים את גרגרי הכוסברה כ- 8 דקות. בקערה נפרדת שמים סילאן, מלח, פלפל ובלסמי, מערבבים טוב ומוסיפים את שמן הזית בזילוף איטי וקבוע תוך כדי ערבוב. עוטפים את נתח הבשר במרינדה ומניחים במגש במקרר כ- 8 שעות וצולים. (מתאים ל- 2 ק"ג סינטה או אנטריקוט).
 
עוד כתבות במדור רטבים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.