מאפה תאנים

 
 
עודכן 14:38 27/04/2009
אהרוני, ערוץ 10

ניחוחות חדשים נכנסים למטבח עם מנה בהפתעה של פאי תאנים מזוגגות על קרם שקדים

 
 
 
 
 

מצרכים:

תאנים
300 גר' שקדים קלופים
120 גר' חמאה
מקל וניל חתוך
כוס וחצי סוכר
שתי ביצים
מיץ לימון
 

אופן הכנה:

חוצים את התאנים לשתיים. מכניסים למעבד מזון את 300 גר' השקדים הקלופים, 120 גר' חמאה, מקל וניל חתוך, כוס וחצי סוכר, שתי ביצים ומרסקים למרקם חלק. במחבת, שמים חמאה וסוכר ומעט מיץ לימון. מזגגים את התאנים בקרמל. בתבנית שופכים את קרם השקדים, עליו מניחים את התאנים ומכניסים לתנור למשך עשרים וחמש דקות ל-180 מעלות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.