סלט תפוחי אדמה ומטיאס

 
 
עודכן 12:43 30/04/2009
אהרוני, ערוץ 10

תפוחי אדמה ופילה של דג מטיאס כבוש יוצרים יחד סלט אביבי נהדר ברוטב חרדל, שמנת חמוצה ולימון

 
 
 
 
 

מצרכים:

700 גרם תפוחי אדמה קטנים, חצויים
3 פילה שלמים של דג מטיאס כבוש
1 בצל אדום קצוץ
1 פלפל ירוק חריף, מנוקה קצוץ
4 בצלים ירוקים קצוצים
חצי כוס כוסברה קצוצה

לרוטב:

3 כפות שמנת חמוצה
3 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
1 כף גרגירי חרדל קלויים קלות
מלח, פלפל גרוס
 

הכנה:

- מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח עם מעט לימון, עד שהם רכים. מסננים ומעבירים לקערה.
- חותכים את הדג לפיסות של כ-2 ס"מ ומוסיפים לקערה.
- מערבבים את חומרי הרוטב, יוצקים לקערה, מערבבים ומגישים על עלי חסה שטופים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.