מאפה בשר טחון

 
 
עודכן 12:51 30/04/2009
אהרוני, ערוץ 10

מאפה ממולא בבשר טחון, בתוספת פלפלים חריפים, פטריות ופיסטוקים

 
 
 
 
 

לבצק:

500 גרם קמח
250 גרם חמאה או מרגרינה
2 ביצים
מים קרים מלח

למילוי:

1 ק"ג בשר טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
2 פלפלים ירוקים חריפים, מנוקים וקצוצים
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
4\3 כוס פיסטוקים
סלסלת פטריות חצויות
שליש כוס שמן זית
מלח ופלפל
2 ביצים
2 פרוסות לחם מושרות וסחוטות
 

הכנה:

- מערבבים במעבד מזון את חומרי הבצק. מחלקים לשניים ומשטחים מעט. עוטפים בניילון נצמד ומקררים מעט. מרפדים תבנית מרובעת במחצית הבצק.
- מערבבים את חומרי המילוי לתערובת אחידה.
- ממלאים את התבנית עם המילוי, מכסים ביריעת הבצק הנותרת ומהדקים היטב.
- עושים חורים בבצק לאיוורור, מקשטים, מורחים בחלמון טרוף ואופים בחום של 180 מעלות 50 דקות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.