טורטליני במילוי שוקולד

 
 
עודכן 12:57 30/04/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מלמד את אומנות הטורטליני בהכנה ביתית, במילוי שוקולד ברוטב תפוזים וג'ינג'ר

 
 
 
 
 

לבצק:

500 גרם קמח
3 כפות קקאו
2 כפות אבקת סוכר
5 ביצים
קורט מלח

למילוי:

200 גרם שוקולד
מיכל שמנת מתוקה
1 כף קליפת תפוז מגורדת
1 כף ליקר תפוזים

לרוטב:

2 כוסות מיץ תפוזים סחוט טרי
1 כף ג'ינג'ר מסוכר
4 כפות סוכר
2 כפות ליקר תפוזים
המון קליפות תפוז מסוכרות
 

הכנה:

- שמים את חומרי הבצק במעבד מזון ומעבדים לבצק.
- מכינים את המילוי: מבשלים את כל החומרים יחד ומקררים היטב.
- מרדדים את הבצק במכונת פסטה.
- קורצים עיגולים.
- שמים במרכז כל עיגול כפית מילוי ומקפלים לטורטליני יפים.
- מבשלים במים רותחים שלוש דקות.
- שמים את כל חומרי הרוטב במחבת רחבה, מלבד הקליפות המסוכרות, ומבשלים לסמיכות נאה.
- מבשלים את הטורטליני ברוטב כדקה, מעבירים לצלחות הגשה ומעטרים בקליפות המסוכרות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.