סלט זוקיני ומוצרלה

 
 
עודכן 11:41 03/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני פותח את השבוע עם מנה קלילה של סלט קישואים וגבינת מוצרלה, בתוספת פטריות שמפניון, אגוזי מלך ובזיליקום

 
 
 
 
 

מצרכים:

3 זוקיני ירוקים (אפשר לשלב עם צהובים)
חצי כוס עלי בזיליקום שלמים, טריים מאד (במי קרח)
8 פטריות שמפיניון טריות
חצי כוס אגוזי מלך שבורים
2 שיני שום קצוצות
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
חצי כפית סוכר
2 כדורי מוצרלה בופלו שבורים לשניים
 

הכנה:

- מגלחים עם קולפן ירקות פרוסות אורך משני הזוקיני. פורסים את הפטריות דק ומערבבים בקערה.
- מערבבים בקערית שמן, לימון, שום, מלח גס ופלפל. יוצקים על הזוקיני והפטריות. מערבבים פנימה את עלי הבזיליקום השלמים ומסדרים יפה על ארבע צלחות. מניחים מעל חצי כדור מוצרלה, מפזרים אגוזים וזולפים מעל מעט שמן זית.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.