עוגת וולקנו

 
 
עודכן 12:11 03/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מפנק עם עוגה געשית עם לבה של שוקולד מריר, שוקולד חלב ושברי קראמל

 
 
 
 
 

מצרכים:

רבע כוס קמח
רבע כוס אבקת סוכר
4\3 כוס אבקת שקדים
3 חלבונים
80 גרם חמאה מומסת
160 גרם שוקולד מריר
4 ריבועי שוקולד חלב נוספים
 

הכנה:

- טורפים מעט את החלבונים לקצף.
- מערבבים את הקמח, סוכר, שקדים, חמאה עם החלבונים הטרופים והשוקולד המומס.
- שמים בתבניות סיליקון אישיות, עד כדי מחציתן. מניחים מעל קוביות שוקולד ועליהן את יתרת התערובת.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות ל-20 דקות.
- מגישים עם קצפת ופטל.
 

שברי קראמל

כוס וחצי סוכר
שלוש כפות מים
אגוזי לוז קצוצים
 
 

הכנה:

ממיסים את הסוכר והמים במחבת עד שמתקבל קראמל חום. יוצקים אותו על מגש מתכת מרוח בשמן, ומפזרים על זה אגוזים שיידבקו לקראמל. נותנים להתקרר לגמרי. שוברים את הקראמל לחתיכות כמו זכוכית ומפזרים על העוגה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.