סלט פירות העונה

 
 
עודכן 10:01 04/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני והשף יאיר פיינברג מכינים מינסטרה של פירות העונה, בתוספת עשבי תיבול, מוס שוקולד לבן ופיסטוקים

 
 
 
 
 

מצרכים:

מיכל שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד לבן
1 כפית גראפה או רום
חצי ק"ג פירות העונה
1 כפית מיץ לימון
מספר עלי בזיליקום
מספר עלי נענע
1/4 כוס פיסטוקים קלויים, קצוצים גס
 

אופן ההכנה:

יום לפני הארוחה, ממיסים בסיר את השוקולד והשמנת, מערבבים היטב ושומרים במקרר ל-24 שעות.

טיפ: בעת ההקצפה של המוס יש להיזהר, מאחר שהוא נקרש לגושים הרבה יותר מהר מאשר קצפת רגילה.

לפני הארוחה מקציפים את התערובת עד לקבלת קצף מוצק, מוסיפים את הגראפה ומערבבים (אם ההקצפה נעשתה זמן מה לפני הארוחה, אפשר לשמור שוב במקרר, אבל לא יותר משש שעות). חותכים את הפירות לקוביות קטנות ואחידות.

טיפ נוסף: את חיתוך הפירות ניתן לעשות לפני הארוחה, ולשמור אותם בקירור מכוסים היטב.

פורסים דק את עלי התבלינים ומתבלים במעט מיץ לימון.

להגשה: מניחים כף גדולה של סלט פירות בכוס מרטיני, (או כל כוס שקופה ואלגנטית אחרת), מעליו מניחים כף נדיבה של מוס שוקולד לבן ומפזרים פיסטוקים קלויים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.