מרשמלו

 
 
עודכן 10:09 04/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני והשף יוסי שטרית מכינים את הקינוחים למדורה עם מתכון להכנת מרשמלו תוצרת בית

 
 
 
 
 

מצרכים:

150 גרם חלבונים
200 גרם סוכר
150 גרם גלוקוז
80 גרם טרימולין
13 עלי ג'לטין
1 מקל וניל
1 כפית מי פריחת הדרים
 

הכנה:

- מרתיחים את המים, סוכר, גלוקוז, טרימולין ומקל וניל עד ל 155 מעלות
- מרככים את הג'לטין במים קרים
- מעלים את טמפרטורת הסירופ ל- 120 מעלות
- ממיסים את הג'לטין בסירופ ומוסיפים את מי הוורדים
- מקציפים את החלבונים תוך הוספת הסירופ בזרם דק
- יוצקים לתבנית סיליקון ומקררים שלוש שעות
- חותכים לריבועים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.