פשטידת פלפל וגבינות

 
ניתן לגוון עם קישואים
ניתן לגוון עם קישואים צילום: אילוסטרציה: אימג`בנק/gettyimages.com
 
עודכן 09:37 05/05/2009
ניסים לזרוב ובתיה תגר, ifeel

פשטידה אביבית קלה ומהירה בתוספת פלפלים אדומים וכתומים ושלל גבינות לטעמכם

 
 
 
 
 

החומרים ל-4- 6 מנות:

5 פלפלים אדומים וכתומים
3 ביצים
250 גרם גבינה בולגרית או פטה
2 כפות פירורי לחם
50 גרם קשקבל/בולגרית/גבינה צהובה, מגוררת
1/4 חבילה חמאה (25 גר'), חתוכה לקוביות
פלפל שחור

אופן הכנה:

פורסים את הפלפלים לרצועות או לקוביות. מעבירים לקערה, מערבבים עם הביצים, הגבינה הבולגרית/הפטה ופירורי הלחם. מתבלים בפלפל שחור. יוצקים את התערובת לתבנית או לכלים אישיים חסיני אש, מפזרים את הגבינה המגוררת ואת קוביות החמאה מעל ואופים במשך כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

לקבלת גיליון ראשון של מגזין דרך האוכל במתנה
 
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.