תבשיל דגים

 
 
עודכן 11:59 07/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מקבל את השבת עם מנה עיקרית של דגים ופלפלים חריפים, בתוספת ג'ינג'ר, בצל ירוק וערמונים

 
 
 
 
 

מצרכים:

8 פלפלים חריפים, גדולים, חצויים לאורכם ומנוקים
500 גרם פילה דג לבן, טחון
2 בצלי שאלוט קצוצים
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
חצי כוס עלי כוסברה קצוצים
2 בצלים ירוקים קצוצים
2 כפות שמן
מלח, פלפל שחור גרוס

לרוטב:

3 כפות שמן
2 שיני שום פרוסות
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
6 בצלים ירוקים חתוכים לפיסות של 5 ס"מ
חצי קופסה ערמוני מים חצויים
3 כפות רוטב סויה
3 כפות ין לבן יבש
חצי כוס מים
1 כפית שמן שומשום
 

הכנה:

- מערבבים את כל חומרי הדגים לתערובת אחידה. ממלאים את חצאי הפלפלים בדגים ומהדקים. טובלים במעט קמח ומטגנים כמה דקות.
- שמים את השמן במחבת רחבה וכשהוא חם מכניסים פנימה שום, ג'ינג'ר וערמוני מים. מוסיפים את הבצלים הירוקים ואחר כך את הנוזלים. מביאים לרתיחה ומבשלים דקה.
- מוסיפים את הפלפלים עם הדגים, מערבבים ומגישים עם אורז לבן.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.