פירה תפו"א

 
עודכן 17:43 08/05/2009
מערכת ``אצל ארז בגליל``

במתכון זה נשתמש בשמן זית שבו עשינו את קונפי השום, הסוד במתכון הוא השימוש בשמן הזית במקום חמאה ובעובדה שאנחנו לא מקלפים את תפוחי האדמה לפני ריסוקם

 
 
 
 
 

חומרים:

1 ק"ג תפוחי אדמה גדולים בינוניים (בלאדי או מזן ראטה)
3/4 כוס שמן קונפי שום
1/2 כוס צנובר קלוי
קורט מוסקט מגורר
כוס בצל ירוק קצוץ דק
פלפל לבן גרוס טרי לפי הטעם
מלח ים גס
 

אופן הכנה

מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים עד שמתרככים לגמרי. מועכים עם שמן קונפי השום. מתבלים במוסקט ובפלפל לבן. טוחנים את הצנובר במכתש ועלי ומוסיפים לפירה. מתבלים במלח ים גס ובצל הירוק מערבבים היטב ומגישים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.