צלעות טלה בשום ירוק

 
עודכן 17:43 08/05/2009
מערכת אצל ארז בגליל

צלעות טלה בשום ירוק. המתכון המקורי של ארז קומרובסקי

 
 
 
 
 

חומרים

1 ק"ג צלעות טלה
לתיבול:
1 כף גרגרי שומר
1 כף גרגרי פלפל ירוק
קורט מאשייה
1 כף גרידת לימון
 

משרה

1/2 כוס שמן זית פיקואל
1/2 ק"ג עגבניות בשלות מרוסקות על פומפיה
2 ראשי שום ירוק קצוצים דק
 

אופן ההכנה

משרים את הצלעות בתערובת התבלינים והשום הירוק.
מוסיפים את בשר העגבניות המרוסקות ואת שמן הזית
משהים כ-4-5 שעות וצולים על גריל פחמים.
בוזקים מלח ים גס לפני ההגשה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.