סלט אטריות סובה

 
 
עודכן 11:25 10/05/2009
אהרוני ערוץ 10

אטריות יפניות העשויות בחלקן מקמח כוסמת, בליווי רוטב סויה, מירין וג'ינג'ר

 
 
 
 
 

מצרכים:

חבילה אטריות סובה
סלסלת פטריות שמפיניון טריות
2 בצלים ירוקים
חצי חבילת נבטים

לרוטב:

2 כפות סויה
3 כפות מירין
2 כפות מיץ לימון
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
כפית שמן שומשום

לעיטור:

עלה אצת נורי
שומשום שחור קלוי
 

הכנה:

- מבשלים את האטריות, מסננים ושוטפים במי ברז. מסננים ומניחים בקערה.
- פורסים את הפטריות, חותכים את הבצלים אלכסונית.
- מערבבים בקערה את האטריות עם הפטריות, בצל ונבטים.
- מערבבים את הרוטב בקערה קטנה.
- יוצקים על האטריות, מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה.
- מפזרים מעל רצועות אצה ושומשום שחור או ירוק.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.