אגרול ירקות ויטנאמי

 
 
עודכן 12:16 10/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

אגרול במילוי אטריות שעועית, גזר, פטריות שיטאקי, נענע וכוסברה, ברוטב סויה שום וצ'ילי

 
 
 
 
 

למילוי:

אטריות שעועית מושרות במים
גזר חתוך לגפרורים
בצל ירוק חתוך
מלפפונים חתוכים
חבילת פטריות שיטאקי
ס"מ גי'נג'ר קצוץ דק
דפי אורז
עלי נענע
עלי כוסברה

לרוטב:

2 כפות רוטב סויה
2 כפות מיץ לימון
רבע כוס מים
2 שיני שום
מעט צ'ילי טרי קצוץ דק
2 טבעות אננס משומר קצוצות
פלפל
שמן שומשום
עלי חסה איסברג שלמים
מעט בוטנים קצוצים
 

הכנה:

חותכים את הירקות לגפרורים. מרככים את האטריות במים חמים. טובלים את דפי האורז במים חמים ופורשים על מגבת. שמים בפנים אטריות, ירקות ומגלגלים בדפי האורז. מערבבים את חומרי הרוטב ביחד בקערה. מערבבים את חומרי המטבל יחד. מניחים את האגרול בתוך עלי אייסברג, מפזרים מעל בוטנים קצוצים וטובלים ברוטב.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.