פרגיות בחלב קוקוס

 
 
עודכן 12:21 10/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

פרגיות בתוספת ג'ינג'ר, שום, צ'ילי, בצלי שאלוט וכוסברה, להגשה בליווי אורז לבן

 
 
 
 
 

מצרכים:

500 גרם פרגיות מנוקות משומן וגידים
3 כפות שמן
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 צ'ילי פרוס
4 בצלי שאלוט פרוסים
1 כוס חלב קוקוס
חצי כפית כורכום
מלח, פלפל שחור גרוס
4 כפות מיץ ליים
חצי כוס כוסברה
תלתלי בצל ירוק

הכנה:

- שמים את השמן בסיר רחב ומטגנים בו את השום, הגינג'ר והשאלוט.
- מוסיפים את העוף ומבשלים עוד שתי דקות, עד שהוא שחום מעט.
- מוסיפים את חלב הקוקוס, מלח, פלפל, כורכום ומיץ ליים. מביאים לרתיחה ומבשלים עשר דקות.
- מערבבים פנימה את עלי הכוסברה.
- מגישים על אורז לבן ועליו תלתלי בצל ירוק.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.