תפוזים בסירופ

 
 
עודכן 12:21 11/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מציע קינוח מופלא של תפוזים בסירופ נענע, ג'ינג'ר, וניל, שוקולד מריר וגרנדין

 
 
 
 
 

מצרכים:

כמה תפוזים
2 כוסות סוכר
4 כוסות מים
2 מקלות וניל
חצי כוס גרנדין
5 ס"מ ג'ינג'ר חתוך לגפרורים
200 גר' שוקולד מריר
כף חמאה
תמצית נענע
כוס שמנת מתוקה
 

הכנה:

חותכים את התפוזים לג'וליאנים וקולפים אותם.

שמים בסיר:
סוכר, מים, מקלות וניל, את הג'ינג'ר, התפוזים החתוכים לג'וליינים וחצי כוס גרנדין. מבשלים את התפוזים בסירופ בערך כ-20 דקות. מוציאים. מאדים 200 גר' שוקולד מריר, מוסיפים כף חמאה, מעט תמצית נענע ואת השמנת המתוקה.

להרכבת המנה:
מפזרים מעט מהשוקולד על צלחת, מניחים עליו את התפוז, מעל את הקליפות המסוכרות ומוזגים מעט מהסירופ.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.