מרק צ'ורבה

 
 
עודכן 15:57 12/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מציע מרק צו'רבה רומני אותנטי עם כדורי בשר שיעשו לכם חם על הלב

 
 
 
 
 

למרק:

עצמות בקר
2 גזרים (לא חתוך)
שורש פטרוזיליה (לא חתוך)
בצל לא חתוך
3 עגבניות לא חתוכות
שמיר
פטרוזיליה
לאושטאן

לכדורי הבשר:

500 גרם בשר בקר טחון
פרוסת לחם
2 כפות אורז
בצל מגורר
ביצה
מלח ופלפל
מיץ לימון או מלח לימון או מיץ מירקות מוחמצים
 

הכנה:

שמים בסיר עם 2 ליטר מים את עצמות הבקר. מרתיחים ומוציאים את הקצף. מוסיפים 2 גזרים, שורש פטרוזיליה ובצל. הכל חתוך לרצועות קטנות. משאירים על האש. מוסיפים 3 עגבניות חתוכות וירק (שמיר פטרוזיליה ולאושטאן). מכינים כדורי בשר (פרישוארה) מ-500 גרם בשר בקר טחון, פרוסת לחם, 2 כפות אורז,בצל מגורר, ביצה, מלח ופלפל. יוצקים ביד רטובה כדורים קטנים למרק. כשהכל כמעט מוכן, מוסיפים מיץ לימון או מלח לימון או מיץ מירקות מוחמצים. למי שלא שומר כשרות המרק המקורי מוגש עם חלמון של ביצה מעורבב עם שמנת.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.