שטרודל פרג

 
 
עודכן 08:53 13/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

חשבתם שפרג כבר מזמן לא באופנה? תחשבו שוב. אהרוני מפתיע עם עוגת פרג וצימוקים עסיסית במיוחד

 
 
 
 
 

מצרכים:

בצק
500 גר' קמח
300 גר' שמנת חמוצה
320 גר' חמאה
½ כפית אבקת אפייה
½ כפית סוכר
קורט מלח

מלית פרג
200 גר' סוכר
240 מל' חלב
200 גר' פרג
1 חלמון
גרידת לימון
50 גר' צימוקים
5 כפות פירורי ביסקוויט
 

הכנה:

- לשים את כל חומרי הבצק ומקררים כ-3 שעות
- מרתיחים את חומרי המלית, ללא החלמון, ואותו מוסיפים אחרי שהתערובת רותחת.
- מחלקים את הבצק ל- 2, ומורחים את המלית, מגלגלים.
- מברישים בביצה ואופים ב-180 מעלות עד שמזהיב.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.