טארטלים קטנים במילוי פרג

 
 
עודכן 08:53 13/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

טארטלים קטנים במילוי פרג, אגוזים, צימוקים ורום. קטנים קטנים אבל טעימים בטירוף

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 כמות בצק פריך

- מרפדים תבניות טארט אישיות בבצק ואופים חצי אפיה


מילוי פרג:

1 כוס סוכר וניל
חצי כוס חלב
חצי כוס שמנת מתוקה
250 גרם פרג
1 ביצה
1 חלמון
חצי כוס אגוזי ברס
חצי כוס צימוקים
כף רום
1 כף קליפת תפוז

הכנה:

- מרתיחים את החלב, שמנת, קליפת תפוז וסוכר וניל
- מוסיפים את שאר החומרים למעט הביצים, ומבשלים עד לבעבוע. טורפים פנימה את הביצים ומקררים.
- ממלאים את תבניות הבצק בתערובת.
- אופים בחום 170 מעלות, כ-30 דקות עד שהבצק אפוי לגמרי.

מעטרים בקצפת וגרגירי פרג שלמים וקליפות תפוז מסוכרות
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.