מאפה גבינות צאן

 
לא רק בשבועות
לא רק בשבועות צילום: אורי כהן
 
עודכן 09:03 13/05/2009
אוכל נענע 10

קבלו מתכון למאפה גבינות צאן חגיגי ומהיר הכנה, באדיבות מסעדת אל-בריו, שמתאים לכל השנה אבל בעיקר לשבועות הקרב ובא

 
 
 
 
 

מצרכים:

1/2 ק"ג בצק עלים מוכן ומרודד לעובי של חצי סנטימטר.
טבעת של סנטימטר גבינת סנט מור ( של משק יעקבס תהיה מצוינת)
משולש גבינת קממבר בשלה
כף עלי טימין טרי
כף זעתר טרי קצוץ
חלמון ביצה להברשה
 

אופן ההכנה:

יש לחמם תנור לחום של 200 מעלות.

- חותכים את הבצק לריבועים של 7 סנטימטר ומפזרים עליו את עשבי התיבול
- מעבירים מערוך על הבצק על מנת שעשבי תיבול יטעמו בתוכו
- מניחים במרכז טבעת גבינת רוקפור ועליה את הקממבר
- מגלגלים את הבצק על הגבינות ומניחים אותו במצב של עמידה על תבנית משומנת
- מברישים את הריבועים בחלמון ביצה ואופים בתנור כ-20 דקות

מגישים עם סלט ירוק בצד מקושט בפירות יער


המתכון באדיבות שף אלון גונן ממסעדת אל-בריו בנחלת בנימין
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.