ניוקי ברוטב עגבניות

 
 
עודכן 07:35 14/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני סוגר את השבוע עם ניוקי ברוטב עגבניות, פרמזן ופירורי לחם מטוגנים

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 ק"ג תפוחי אדמה אפויים
200 גרם קמח
1 ביצה
1 חלמון
מלח
פלפל שחור

לרוטב:

4 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות
1 קופסה עגבניות שרופות על האש וקלופות
כפית סוכר
מלח
פלפל גרוס
צרור עלי בזיליקום
פרמזן
פירורי לחם מטוגנים

הכנה:

- שמים את השמן במחבת, מטגנים את השום, מוסיפים את העגבניות שנשרפו על האש וקולפו
- מוסיפים מלח, פלפל וסוכר ומבשלים עשרים דקות
- בסיר אחר מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים את שאר החומרים של הניוקי
- צרים "נקניק" על משטח מקומח וחותכים לפיסות של 2 ס"מ
- מבשלים במי מלח שתי דקות ומסננים
- מוסיפים את הניוקי לרוטב ומערבבים בעדינות
- מערבבים פנימה את הבזיליקום ומפזרים מעל פרמזן ופירורי לחם

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.