קנלוני במילוי אגסים

 
 
עודכן 07:55 14/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

סוגרים את השבוע עם קינוח קל ופשוט להכנה של קנלוני במילוי אגסים, שקדים ולימון

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 חבילה קנלוני

למילוי:

6 אגסים חתוכים לקוביות קטנות
60 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
4\3 כוס שקדים טחונים
רבע כוס מיץ לימון
1 כף קליפת לימון מגורדת
כוס מים


לרוטב:

50 גרם חמאה
3 כפות קמח
2\1 2 כוסות חלב
1 מיכל שמנת
4\3 כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל


הכנה:

- שמים בסיר רחב חמאה, סוכר, מיץ לימון, קליפת לימון והמים
- מבשלים את האגסים ברוטב כעשר דקות ומסננים
- מקררים ומערבבים עם השקדים
- ממלאים את הקנלוני בתערובת ומסדרים בכלי חסין חום מלבני

מכינים את הרוטב:

- שמים את החמאה בסיר וכשהיא מבעבעת מטגנים בה את הקמח שתי דקות
- מוסיפים את חלב חם, חמאה, שמנת, תמצית וניל וסוכר
- יוצקים את התערובת על הקנלוני ואופים בחום של 180 מעלות כארבעים דקות
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.