עוגת גבינה ופירורים - ללא סוכר

 
זהב לבן
זהב לבן
 
עודכן 08:23 17/05/2009
אוכל נענע 10

היא טעימה, מתוקה ומעלה חיוכים. מיקי שמו מגיש, מתכון לעוגת גבינה ופירורים אלוהית שתשאיר את האורחים שלכם פעורי פה. רק אל תגלו להם שהיא בלי סוכר!

 
 
 
 
 
מיקי שמו, הקונדיטור היצירתי, משיק קולקציית מתוקים ייחודית וקלאסית לחג השבועות על טהרת גבינות הכוללת עוגות אפויות וקרות, עוגיות מלוחות וקישים, קינוחי גבינה ללא סוכר וקינוחים בטעם של פעם. לפניכם מתכון מנצח לאחת העוגות הכי מזוהות עם החג, וכל זה, ללא סוכר.

- תבנית בגודל 24 ס"מ
 

מצרכים (בצק פריך):

200 גר' חמאה
1/2 כוס "כמו סוכר"
1 ביצה
1 חלמון
400 גר' קמח
1/2 שקית אבקת אפייה

אופן ההכנה (בצק פריך):

- מערבבים את החמאה ו"כמו סוכר" בעזרת וו גיטרה עד הומגניות
- מוסיפים את הביצה והחלמון ומחצית מכמות הקמח ואבקת אפייה ומערבבים במהירות איטית
- מוסיפים את יתרת הקמח עד קבלת בצק אחיד
- עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 1/2 שעה
- מרדדים מחצית מכמות הבצק לעלה בקוטר התבנית בעובי של 1/2 ס"מ ואופים במשך 15 דקות בטמפ' של 170 מעלות
- את יתרת הבצק אופים במקביל בתבנית אפייה נוספת ומקררים
- טוחנים במעבד מזון לפירורים
 

מצרכים (תערובת גבינה):

1 ק"ג גבינה 9%
1 וחצי כוסות "כמו סוכר"
3 מיכלי שמנת מתוקה
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
1 כפית תמצית וניל
 

אופן ההכנה (תערובת גבינה):

- מערבבים בקערה בעזרת מטרפה ידנית את הגבינה, "כמו סוכר " ותמצית וניל
- מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג עד קבלת קצפת יציבה
- מקפלים את השמנת לגבינה ויוצקים לתבנית האפייה עם הבצק פריך האפוי ומפזרים את הפירורים מעל
- מכניסים למקרר למשך 24 שעות

המתכון באדיבות מיקי שמו, בעל רשת קונדיטוריות "שמו"

מתכון לעוגת גבינה בציפוי שוקולד >>

מתכון לעוגת גבינה ושוקולד לבן >>

מתכון לפאי גבינה עם שוקולד >>

מתכון לעוגת גבינה בכוס עם תפוחים >>

בחזרה לעולם השוקולד >>

 
עוד כתבות במדור שבועות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.