מאפה כרובית עם גבינות

 
 
עודכן 13:01 17/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני פותח את השבוע עם מאפה כרובית בתוספת גבינת רוקפור, אמנטל ופרורי לחם מעל

 
 
 
 
 

מצרכים:

כרובית מבושלת ומופרדת לפרחים - מבושלת מעט
50 גר' חמאה
3 כפות קמח
2 כוסות חלב
100 גר' גבינת רוקפור מפוררת
150 גר' גבינת אמנטל מפוררת
פירורי לחם
כף טימין
2 שיני שום קצוץ
 

אופן ההכנה:

- מבשלים את הכרובית. ומניחים בכלי חסין חום
- שמים את החמאה בסיר, מוסיפים את השום, הקמח וטימין
- מוסיפים את החלב מלח ופלפל ומבשלים להסמכה
- מורידים מהאש, מערבבים פנימה את שני סוגי הגבינות ויוצקים על הכרובית
- מפזרים את פירורי הלחם ואופים בתנור ב-180 מעלות כשלושים דקות
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.