טארט גבינה וצנוברים

 
 
עודכן 13:06 17/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

קינוח מתוק של טארט במילוי גבינת מסקרפונה, ריקוטה וצנוברים. כמה טעים ככה פשוט

 
 
 
 
 

מצרכים:

תחתית טארט אפויה

למילוי:

חצי כוס גבינת מסקרפונה
350 גר' ריקוטה טרייה
3 ביצים
4\3 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
כוס צנוברים

הכנה:

- טורפים את הביצים, הסוכר והוניל במיקסר
- מוסיפים את הגבינות ומערבבים
- מוסיפים מחצית מהצנוברים לתערובת
- יוצקים לבצק
- מפזרים מעל את יתרת הצנוברים
- אופים בחום של 160 מעלות כחצי שעה
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.