פונדו גבינות

 
 
עודכן 15:04 17/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

פונדו גבינות שמאחד בין כל המשפחה והחברים. טובלים לחם, ירקות או תפוח אדמה בגבינות המומסות ונהנים מטעם גן עדן

 
 
 
 
 

מצרכים:

3 סוגי גבינות לפונדו - 750 גרם יחד (למשל גרוייר ואמנטל)
2 כוסות ין לבן יבש
שן שום שלמה
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
2 כפות קורנפלור מדוללים במעט מים
כף קירש (אלכוהול לבן עשוי דובדבנים – או כל אלכוהול פירותי אחר)

הכנה:

- מגררים את הגבינות
- משפשפים את סיר הפונדו בשום
- שמים את היין ומביאים לרתיחה
- ממיסים את הגבינות ביין, מתבשלים ומערבבים
- מוסיפים קירש
- מערבבים את הקורנפלור עם מעט מים, יוצקים לסיר ומערבבים ל"קשירת" הפונדו

מגישים עם :

- קוביות באגט קלוי בשום וחמאה
- פטריות שמפיניון טריות, שלמות
- תפוחי אדמה קטנים, חצויים ומבושלים
- יין לבן יבש
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.