בראוניז גבינה ושוקולד

 
שכבות של נחת
שכבות של נחת
 
עודכן 07:32 18/05/2009
אוכל נענע 10

בראוניז גבינה ושוקולד בציפוי פירורים קראנצ'ים שיגרמו לפה שלכם להתפוצץ מהנאה. שבועות מעולם לא נראה טוב יותר

 
 
 
 
 
- תבנית מלבנית 27X33

חומרים (בצק):
200 גר' סוכר
100 גר' חמאה
1 ביצה
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה:
- מערבבים את כל החומרים בפוד פרוססור
- מרדדים בתבנית ואופים כ- 10 דקות

חומרים (שכבת הבראוניז):
180 גר' חמאה
200 גר' שוקולד מריר
200 גר' סוכר
4 ביצים
1 כפית תמצית וניל
100 גר' קמח תופח
קורט מלח

אופן ההכנה:
- ממיסים את החמאה בסיר
- מוסיפים את השוקולד המריר והסוכר
- מערבבים היטב ומוסיפים את שאר החומרים
- שמים את כל התערובת על הבצק ואופים 12 דקות ב- 180 מעלות

חומרים (שכבת הגבינה):
50 מ"ל חלב
120 גר' שוקולד לבן
375 גר' גבינה 5%
1/3 כוס סוכר
4 ביצים
2 כפות גדושות קמח תפו"א

אופן ההכנה:
- ממיסים את השוקולד עם החלב
- מערבבים את הגבינה, הסוכר, הביצים והקמח
- יוצקים את התערובת על השוקולד
- אופים 20 דק' נוספות

חומרים (לפירורים):
¼ כוס סוכר
1 כוס קמח
½ כפית אבקת אפיה
25 גר' חמאה
1 חלמון

אופן ההכנה:
- מערבבים את כל החומרים בפוד פרוססור
- מפזרים על הגבינה
- אופים עוד כ- 15 דקות עד שמזהיב


המתכון באדיבות הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.