קוסקוס כתום

 
 
עודכן 07:38 19/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

תבשיל קוסקוס אותנטי בליווי בטטות, גזרים ודלורית בתוספת צנוברים וצימוקים

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 קג' קוסקוס (לפי האידוי המרוקאי או מוכן לפי הוראות היצרן בתוספת כורכום וזעפרן)
1 דלורית
3 גזרים
3 בטטות
6 בצלים גדולים
1 חתיכה של דלעת
3 מקלות קינמון
2 מקלות כרישה
חופן שזיפים
חופן משמישים
סוכר
קינמון
זנגוויל
אגוז מוסקט
צ'לי מתוק
סילאן
צימוקים
צנוברים

אופן ההכנה:

- מטגנים את הבצל והכרישה עד להשחמה
- מוסיפים את הסוכר, הקינמון יתרת התבלינים ואת הפירות היבשים
- בתבנית רחבה מניחים את כל הירקות קלופים וחתוכים ושופכים עליהם את עיסת הבצלים
- מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לחום של 180 מעלות למשך חצי שעה עד שעה
- בצלחת הגשה מניחים את גרגירי הקוסקוס ועליהם את תערובת הירקות הכתומים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.