לחם עם שומן כבש

 
 
עודכן 07:38 19/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני ולימור זקוטו מכינים לחם מרוקאי אפוי ממולא בצלים ושומן כבש

 
 
 
 
 

מצרכים לבצק:

1 ק"ג קמח
3 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
4 כפות שמן זית
1 כפית מלח
500 מ"ל מים פושרים

מצרכים למילוי:

3 בצלים קצוצים דק
1 חב' בצל ירוק
מלח
פלפל
חתיכת שומן כבש טרי (300 גר)
מעט שמן

אופן ההכנה:

- לשים את הבצק עד איחוד החומרים ומניחים לתפיחה כשעה
- מחלקים את הבצק ל 8 חלקים
- כל חלק פותחים לעיגול בקוטר צלחת גדולה
- מטגנים בשמן את הבצלים ומוסיפים את שומן הכבש
- מורחים מהמילוי ומכסים בחלק נוסף של הבצק, מהדקים בצדדים
- עושים חורים עם מזלג
- מורחים בביצה או בשמן זית ומניחים לתפיחה של לפחות עוד שעה
- מפזרים סומסום ואופים בתנור שחומם מראש
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.