עוגת סולת ודבש

 
 
עודכן 07:38 19/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מכין עוגת סולת עם דבש מתובל בגרדת תפוז בקישוט של שקדים מולבנים

 
 
 
 
 

מצרכים:

900 גרם סולת
300 גרם סוכר
6 ביצים
1 כוס שמן
2 כפיות אבקת אפייה
מעט מי פריחת הדרים
1 כף קליפת תפוז מגורדת
100 גרם שקדים מולבנים

הכנה:

- שמים בקערת המיקסר ביצים, סוכר ומי פריחת הדרים וטורפים כשתי דקות
- מוסיפים את הסולת ואת אבקת האפייה
- מערבלים לאט לתערובת אחידה
- יוצקים לתבנית מלבנית משומנת
- מניחים מעל במרחקים שווים שקדים מולבנים
- אופים בחום של 170 מעלות כ-45 דקות
- מוציאים ויוצקים מעל דבש מתובל

דבש מתובל:

- שמים 2 כוסות דבש בסיר קטן
- מבשלים עשרים דקות על להבה נמוכה עם מעט ג'ינג'ר פרוס, 2 מקלות קינמון, 5 תרמילי הל כתושים, מקל וניל, וסרט מקליפת לימון
 
עוד כתבות במדור אהרוני ואני - יום ג`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.