טיגריס - עוגה קטנה מנוקדת בשוקולד

הדפס
 
 
עודכן 09:23 20/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

היא קטנה, מנוקדת בשקדים ושבבי שוקולד ומצופה בקרם משמש ושוקולד מריר

 

מסת טיגריס:

חלק א:
195 גר' חלבונים
50 גר' קמח
145 גר' סוכר
25 גר' טרימולין (או דבש)
235 גר' שקדים טחונים

- מערבבים בקערה את הסוכר, הקמח, אבקת השקדים וטרימולין
- מוסיפים את החלבונים לאט ותוך כדי ערבוב עד למסה הומוגנית


חלק ב:
210 גר' חמאה
100 גר' שוקולד צ'יפס

- בסיר קטן על אש קטנה מחממים חמאה עד שהיא כמעט נשרפת ומעלה ניחוח אגוזי חזק
- מניחים בצד להתקרר
- מוסיפים לחלק א' ולבסוף מוסיפים את השוקולד צ'יפס .
- מחממים תנור ל- 155 מעלות, ממלאים תבנית סיליקון בצורת מיני סברינה ואופים כ- 15 דקות
- מקררים בחוץ וחולצים מהתבנית
 

גנאש טיגריס:

100 מ"ל שמנת
160 גר' נפאז' משמש
120 גר' שוקולד מריר קצוץ

אופן ההכנה:

- מחממים את השמנת והנפאז' על אש קטנה עד לרתיחה
- יוצקים על השוקולד ומערבבים עד לקבלת גנאש מבריק והומוגני
- בעזרת שק זילוף או ממלאים את השקעים בגנאש

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.