מירליטון - עוגות קטנות עם קרם לימון ופירות

 
 
עודכן 09:23 20/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני ואלון גולדמן יוצרים אמנות: עוגות עגולות קטנות ממולאות קרם לימון ומעל הכל פירות טריים

 
 
 
 
 

מצרכים (מסת מירליטון):

4 ביצים
3 חלמונים
225 גר' שקדים טחונים
200 גר' סוכר
1 מקל וניל (תוכן בלבד)
20 גר' חמאה

אופן ההכנה:

- ממיסים חמאה במיקרו
- מחברים את שאר החומרים בקערה ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה
- מוסיפים את החמאה ומקררים כשעה
- מחממים תנור ל- 155 מעלות, ממלאים תבנית סיליקון בצורת מיני סברינה ואופים כ- 15 דקות
- מקררים בחוץ וחולצים מהתבנית


מצרכים (קרם לימון):

120 גר' סוכר
4 ביצים
80 מ"ל מיץ לימון
125 גר' חמאה רכה
פירות טריים לקישוט

אופן ההכנה:

- מביאים לרתיחה את הסוכר, מיץ הלימון והביצים תוך ערבוב נמרץ
- מסננים לקערה ומקררים לטמפרטורת החדר
- במעבד מזון מערבבים קצרות את החמאה והקרם, מעבירים לכלי נקי, מכסים בניילון נצמד ומקררים, עדיף למשך הלילה
- מזליפים במרכז כל מירליטון נקודת קרם לימון ומקשטים בפרות טריים

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.