טיפים להכנת עוגת גבינה

 
המלכה של החג
המלכה של החג
 
עודכן 07:07 21/05/2009
אוכל נענע 10

רוצים עוגת גבינה מושלמת? קבלו טיפים להכנת המלכה הלבנה של חג השבועות באדיבות קונדיטורית רולדין

 
 
 
 
 

טיפים לעוגת גבינה מוצלחת:

• על מנת למנוע "פיצוצים" בעוגה רצוי להניח עם תחילת האפייה, בתחתית התנור, תבנית עם מים, על מנת ליצור אדים.

• כדי להגיע לגובה מקסימאלי של העוגה, יש להתחיל את האפייה בחום גבוה (כ-20 דק'), ולאחר מכן לעבור לחום נמוך לצורך אפייה איטית.

• לאחר 20 דק' בתנור, רצוי להפריד מעט את קצוות העוגה מדופן התבנית באמצעות סכין.

• כדי שהעוגה תתייצב לאחר שנאפתה ולא תיפול, יש לצננן בטמפרטורת החדר.

• עוגות גבינה שמשלבות טעם וניל, רצוי להשתמש בגרגרי וניל במקום תמצית.

• שימון התבנית – ספריי שמן עדיף על כל שיטת שימון אחרת.

• מומלץ להגיש את העוגה עם מחית פירות יער (לבשל את פירות היער עם סוכר לצנן) ואז לקשט את העוגה והצלחת.

• במידה ויש לעוגה חריצים ניתן לכסותם עם ממרח שמכינים בקלות רבה מגבינה 9 אחוז וסוכר שמערבבים יחדיו – יש לכסות את העוגה עם הציפוי אחרי שהעוגה מתקררת ומעל לגרד שוקולד מקופלת לעיטור.

הטיפים באדיבות רולדין - רשת קונדיטוריות ובתי קפה

יש לכם טיפים נוספים? טקבקו וספרו לנו
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.