עוף בסויה עם ביצים קשות

 
 
עודכן 07:27 21/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

מתכון מיוחד לעוף בסויה עם בצלי שאלוט ופטריות בתוספת ביצים קשות

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 כרעיים חתוכות לשלושה חלקים
4 כפות שמן זית
16 בצלי שאלוט שלמים
6 שיני שום שלמות, מעוכות קלות
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
סלסלת פטריות שמפיניון טריות

לרוטב:

חצי כוס רוטב סויה
כוס יין אורז או יין לבן
כוס וחצי מים
4 כפות סוכר חום
3 כוכבי אניס
8 ביצים קשות
פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

- ממליחים ומפלפלים את העוף, מטגנים במחבת ומשחימים מכל הכיוונים
- מוסיפים לסיר בצלים, שום וג'ינג'ר ומשחימים
- מוסיפים למחבת את הפטריות, העוף ואת חומרי הרוטב
- מביאים לרתיחה ומוסיפים את הביצים הקשות
- מבשלים על להבה נמוכה 45 דקות
- מוציאים את העוף, מצמצמים ומסמיכים את הרוטב
- מחזירים את העוף ומגישים עם אורז לבן
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.