קרפים עם אפרסקים מזוגגים

 
 
עודכן 07:27 21/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מקבל את השבת עם קינוח מתוק של קרפ במילוי אפרסקים, ליקר תפוזים וקצפת מעל

 
 
 
 
 

מצרכים לקרפ:

1 כוס קמח
מלח
2 כפות סוכר
4 ביצים
4\3 כוס חלב
4\3 כוס שמנת מתוקה
כפית תמצית וניל

מצרכים למילוי:

4 אפרסקים חתוכים לקוביות
2 כפות חמאה
חצי כוס סוכר
רבע כוס מים
שליש כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
2 כפות ליקר תפוזים
כף קליפת תפוז מגורדת


אופן הכנה:

- מערבבים את חומרי הקרפ לבלילה חלקה
- מעבירים לקנקן יציקה עם פיה
- מחממים מחבת טפלון לפנקייק ומורחים במעט חמאה
- מטגנים את הקרפים ושומרים מכוסה
- שמים במחבת את כל חומרי המילוי, למעט האפרסקים, ומבשלים להסמכה
- מערבבים פנימה את האפרסקים ומזגגים מעט
- שמים בצלחת קרפ, בתוכו מילוי, סוגרים ושמים מעל ערימת קצפת
 
עוד כתבות במדור אהרוני לשבת - יום ה`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.