תותים עם קרם מסקרפונה

 
לפני שיעלמו
לפני שיעלמו צילום: אורי כהן
 
עודכן 07:35 22/05/2009
אוכל נענע 10

דקה לפני שהם נעלמים, קבלו מתכון קליל לתותים עם קרם מסקרפונה וברנדי, באדיבות מסעדת אל בריו.

 
 
 
 
 
מאז ומתמיד היו התותים אחד הפירות היפים והטעימים ביותר. צבעם האדום ביחד עם הנקודות השחורות הקטנטנות העניק להם את המראה המפתה, זה שהפך אותם למרכיב עיקרי בכל כך הרבה מאכלים. לקראת סוף עונתם של התותים, מסעדת אל בריו מגישה לכם מתכון שמחזיר את הפשטות למנה האחרונה ונותן כבוד לפרי האדום.

מנה אחרונה טעימה וקלה להכנה
ל- 6 סועדים

מצרכים:

1 ק"ג תותים טריים גדולים חצויים ל 4 (אבל מחוברים בתחתית)

מצרכים להכנת קרם המסקרפונה:

1 גביע של 250 גרם גבינת מסקרפונה
50 גרם אבקת סוכר
200 סיסי שמנת מתוקה
100 סיסי ברנדי משובח
.
אופן ההכנה:

- מערבבים בקערה את המסקרפונה עם אבקת הסוכר והברנדי
- מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים לתוכה את המסקרפונה
- ממלאים את התותים ומגישים קר

המתכון באדיבות שף אלון גונן ממסעדת אל-בריו בנחלת בנימין
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.