מרק עגבניות

 
 
עודכן 15:32 24/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני פותח את השבוע עם מתכון שיחמם לכם את היום - פפה אל פומודה - מרק עגבניות עשיר עם לחם ובזיליקום

 
 
 
 
 

מצרכים:

רבע כוס שמן זית
3 שיני שום קצוצות
3 עלי מרווה
4 פרוסות לחם לבן
8 עגבניות בשלות מאד
3 כוסות מים
30 עלי בזיליקום קרועים ביד
מלח
פלפל שחור טחון טרי
חצי כוס גבינת פרמזן מגורדת

הכנה:

- קולפים את העגבניות בקולפן עגבניות וקוצצים גס
- שמים את השמן, שום ומרווה בסיר ומביאים לרתיחה
- מוסיפים את הלחם הקרוע העגבניות, מלח ופלפל ומבשלים כשתי דקות
- מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
- מבשלים יחד שלוש דקות
- מערבבים פנימה את עלי הבזיליקום, מחלקים לכלי הגשה ומפזרים מעל את הגבינה
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.