פסטה עם לבבות ארטישוק

 
 
עודכן 15:33 24/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

מתכון קליל שיכול בקלות להיות ארוחה שלמה - פסטה פפרדלה עם לבבות ארטישוק, זיתים וצנוברים

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 חבילת פפרדלה (פסטה)

6 לבבות ארטישוק קפואים
רבע כוס שמן זית
3 שיני שום קצוצות
3 עלי מרווה קצוצים גס
3 כפות מיץ לימון
מלח
פלפל שחור טחון טרי
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס גבינת פרמזן מגורדת
שליש כוס צנוברים קלויים
חצי כוס זיתי קלמטה מגולענים

אופן ההכנה:

- חותכים את הסנטימטר העליון של הארטישוקים וחוצים אותם לאורכם
- שמים את השמן ומרווה במחבת רחבה מוסיפים את השום ומערבבים עוד שתי דקות
- מכניסים פנימה את הארטישוקים החצויים, עם הצד החתוך כלפי מטה, ומטגנים שלוש דקות
- מוסיפים את מיץ הלימון, מלח ופלפל ומערבבים שתי דקות
- מוסיפים את הזיתים
- מבשלים את הפסטה בהרבה מי מלח עד שהיא עשויה
- מסננים ומעבירים למחבת
- מוסיפים פנימה את הפטרוזיליה והצנוברים (את שבבי הפרמזן מוסיפים לפני ההגשה)
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.