קציפת פטל

 
 
עודכן 15:35 24/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

מנת קינוח שתפתח לכם את השבוע עם חיוך, קציפת פטל עם קליפת לימון וחומץ בלסמי

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 סלסלת פטל (או תותים)
1 סלסלת אוסנה (פטל שחור)
3 כפות סוכר
1 כף חומץ בלסמי
2 כפות ברנדי
1 כף קליפת לימון מגורדת
4 חלבונים
שלושת רבעי כוס סוכר

הכנה:

- משרים מחצית מהפטל (והאוסנה) המנוקים בסוכר, קליפת לימון, בלסמי וברנדי
- מרסקים את המחצית השנייה של התותים (או הפטל) במעבד מזון לרסק חלק
- שמים את רסק הפטל עם החלבונים בקערת המיקסר ומקציפים לקצף ורוד ויציב תוך הוספה איטית של סוכר
- שמים בכלי את התותים (או הפטל) שהשרנו ועליהם את קציפת הפטל ומגישים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.