קדאיף מסקרפונה

 
בקלי קלות
בקלי קלות
 
עודכן 07:49 25/05/2009
אוכל נענע 10

מתכון מנצח לשכבות של איטריות קדאיף וגבינת מסקרפונה. רבע שעה וגם אתם תוכלו להתענג עליו

 
 
 
 
 
לקראת חג השבועות הקרב ובא, מגיש השף של חוות התבלינים בגלבוע, טארק שהואן, מתכון שהוא חוויה קולינרית מענגת- לחג הגבינות הלאומי.

מצרכים:

300 גרם גבינת מסקרפונה
1 מקל וניל
2 תפוזי סחוטים
1 תפוז מגורד
150 גרם סוכר
50 גרם חמאה
500 גרם איטריות קדאיף
מי סוכר (כוס מים וכוס סוכר מורתחים עד שהסוכר נמס)
פיסטוק טחון, סילאן (לקישט)

אופן ההכנה:

- מערבבים את גבינת המסקרפונה עם פנים מקל הוניל, מיץ התפוזים, סוכר וגרידת התפוז
- מערבבים את הקדאיף עם החמאה
- מסדרים שכבת קדאיף על תבנית, במרכזה את תערובת הגבינה ומעל שכבת קדאיף נוספת
- אופים בחום 180 מעלות 15 דקות
- לאחר ההוצאה מהתנור מוזגים מעל מי סוכר
- להגשה: מפזרים מעל פיסטוק טחון או קליפת תפוז וסילאן
- מומלץ להניח מעל כדור גלידת וניל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.