סלט עלי גפן צעירים

 
עודכן 15:39 25/05/2009
מערכת ``אצל ארז בגליל``

סלט עלי גפן צעירים. המתכון המקורי של ארז קומרובסקי

 
 
 
 
 

מצרכים

הרבה עלי גפן צעירים ביותר ורכים רכים
5-6 כפות שמן זית עדין לצ'ינו/ ארבקינה
מיץ מלימון – שניים
עגבניות תמר שרי מעניינות (עגבניות זברה, ירוקות...)
1 כוס בוטנים קטנים
1 בצל אדום פרוס דק
300 גרם גבינת פטה כבשים
 

אופן ההכנה

קולים את הבוטנים בשמן זית עם מעט פלפל שאטה/ סודאני ומלח דק. חוצים את העגבניות ומערבבים עם מיץ הלימון והבצל. מוסיפים את עלי הגפן והגבינה ומטפטפים שמן זית עדין מלמעלה. בוזקים את הבוטנים הקלויים שהכנתם ומגישים מיד.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.