לחם עגבניות וגבינת פטה עיזים ממולא

 
עודכן 16:08 25/05/2009
מערכת ``אצל ארז בגליל``

לחם עגבניות וגבינת פטה עיזים ממולא. המתכון המקורי של ארז קומרובסקי

 
 
 
 
 

מצרכים

מצרכים לבצק:
1 ק"ג קמח לחם
300 גר' עגבניות מרוסקות
1 כף גרגירי כוסברה
1 כף גרגירי פלפל שחור
חופן עלי זעתר טריים
3 כפות שמן זית חריף
30 גר' שמרים טריים
300 גר' מים קרים
1.5 כפות מלח גס

מצרכים למילוי:
1/2 ק"ג גבינת פטה עיזים
1/2 כוס עלי זעתר טריים
 

אופן ההכנה

לשים את כל חומרי הבצק חוץ מהמלח ומגרגירי הכוסברה עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את המלח ואת גרגירי הכוסברה ומתפיחים בקערה משומנת בשמן זית כשעה וחצי, מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי 1 ס"מ לערך. מפזרים את גבינת פטה העיזים המפוררת מעל הבצק ומעליה את עלי הזעתר ומגלגלים לרולדה.חותכים את הנקניק שנוצר ל2-3 לחמים ומתפיחים על משטח מקומח. מחממים תנור לטמפ' של 230 מעלות ואופים את הלחמים לאחר שתפחו במשך 30 דק' לערך או עד שהם מוכנים וזהובים כהוגן.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.