אנצ'ילדס ורדס ורוחאס

 
 
עודכן 08:31 26/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מגיש לכם טורטיות מקסיקניות במילוי חזה עוף ברוטב סלסה מפלפלים אדומים ועגבניות ירוקות

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 טורטיות מקמח חיטה
8 רצועות חזה עוף
שום פרוס (שן אחת)
1 פלפל חריף קצוץ
5 כפות רוטב פריחולס (קנוי)
5 כפות סלסה צ'יפולטה (קנוי)
סלסה ורדה (רוטב מכסיקני מעגבניות ירוקות)
צרור כוסברה קצוצה
בצל חתוך לקוביות קטנות
גבינה צהובה או צ'דר
שמנת חמוצה

אופן ההכנה:

- מטגנים במחבת את רצועות חזה העוף עם השום (אם רוצים חריף מוסיפים פלפל חריף)
- מוסיפים מלח פלפל וכשהרצועות מוכנות מניחים פריחולס על הטורטיות ומעליהן את רצועות העוף ומגלגלים
- חותכים את הקצוות ומניחים את שני הרולים אחד ליד השני
- עם כף מכסים את הכל בסלסה
- שמים גבינה צהובה או צ'דר בכמות שרוצים ומכניסים לתנור או למיקרו עד שהגבינה נמסה והסלסה מתחממת
- ניתן להוסיף שמנת חמוצה מעל ולפזר כוסברה ובצל טרי

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.