גליליי טורטיה אפויים עם תרד

 
 
עודכן 08:50 26/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

טורטיות במילוי תרד וריקוטה אפויות בתנור ומוקרמות ברוטב עשיר, רחוק ממקסיקו קרוב ללב

 
 
 
 
 

מצרכים:

8 טורטיות גדולות

מצרכים למילוי:
1 ק"ג תרד טרי
3 שיני שום קצוצות
שמן זית
500 גרם ריקוטה
150 גרם גבינת פרמזן
אגוז מוסקט
מלח
פלפל

מצרכים לרוטב:
50 גרם חמאה
3 כפות קמח
3 כוסות חלב
מלח
פלפל
חצי כוס פרמזן

אופן הכנה:
- מאדים את התרד בשמן זית, שום, מלח ופלפל עד שהוא מתרכך
- מוסיפים מעט אגוז מוסקט
- קוצצים גס ומערבבים עם הגבינות - מקררים
- מורחים את הטורטיות במילוי ומגלגלים לגליל מהודק
- חתוכים כל גליל לשלושה ומניחים אנכית בכלי חסין חום
- מכינים את הבשמל: מטגנים את החמאה, מוסיפים קמח וחלב ומבשלים עד שמסמיך
- יוצקים לתבנית עם הגלילים, מפזרים פרמזן ואופים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות

לוח המרת מידות ומשקל
 
עוד כתבות במדור אהרוני ואני - יום ג`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.