פפאנש

 
 
עודכן 13:38 27/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

סופגניות גבינה רומניות מוגשות עם ריבת דובדבנים ושמנת חמוצה

 
 
 
 
 

מצרכים:

500 גרם גבינת קרש רזה לגמרי
2 כפיות תמצית וניל
1 כף קליפת לימון מגורדת
4 ביצים
שליש כוס סוכר
250 גרם קמח תופח
1 כפית אבקת אפיה
שמנת חמוצה

מרקחת דובדבנים קלילה:

חצי כוס סוכר
מעט מיץ לימון
רבע כוס מים
300 גרם דובדבנים


אופן הכנה:

- שמים את הגבינה בקערה, מוסיפים תמצית וניל, קליפת לימון וסוכר ומערבבים מעט
- מוסיפים את הביצם, הקמח ואבקת אפיה ומערבבים לבצק רך
- מכסים בניילון ומקררים חצי שעה
- מכינים את המרקחת: שמים במחבת חצי כוס סוכר, מעט מיץ לימון ומעט מים ומבשלים לסירופ סמיך
- מוסיפים פנימה 300 גרם דובדבנים מגולענים ומבשלים יחד עשר דקות
- צובטים מהבצק כדורים קטנים ומגלגלים אותם בקערת קמח
- יוצרים גומה עם האצבע ומכניסים לשמן עמוק ומטגנים לשחום-זהוב
- מוציאים, מסננים ומספיגים
- מחלקים לצלחות, יוצקים שמנת חמוצה בנדיבות ומעל את מרקחת הדובדבנים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.