עוגת גבינה ניו יורקית קלאסית

 
 
עודכן 08:01 28/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני אופה קינוח מיוחד - עוגת גבינת שמנת אפויה וגבוהה עם בצק שוקולד עשיר

 
 
 
 
 

מצרכים לבצק:

כוס וחצי קמח רגיל
4\1 כוס קקאו
כפית אבקת אפיה
120 גר' חמאה רכה
1 כוס סוכר חום
1 ביצה
1 חלמון
תמצית וניל

מצרכים למלוי:

קילו גבינת שמנת
2 כוסות סוכר
חצי כוס קמח רגיל
מיכל שמנת חמוצה
מעט תמצית וניל
חמש ביצים

אופן הכנה:

- מקציפים במיקסר את החמאה והסוכר
- מוסיפים את הביצה והחלמון, ומוסיפים את שאר החומרים לתערובת אחידה
- צרים כדור ומקררים מעט
- שמים חצי כמות בתבנית אפיה קפיצית ומשטחים לשכבה דקה
- מקפיאים מעט ואופים בתנור שחומם לחום של 180 מעלות כ- 15 דקות
- המילוי: מקציפים את הגבינה כשלוש דקות, מערבבים את הקמח והסוכר ומוסיפים בהדרגה למיקסר
- מוסיפים את השמנת, תמצית הוניל ואת הביצים אחת אחת
- יוצקים לתבנית ואופים בחום של 160 מעלות בבן מרי (מים בתחתית התבנית) שעה ורבע
- מכבים את התנור, פותחים את דלת התנור ומחכים חצי שעה
 
עוד כתבות במדור אהרוני בתנור - יום ד`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.