קבב דגים עם שעועית ירוקה

 
 
עודכן 13:02 31/05/2009
אהרוני, ערוץ 10

מי אמר שהוא חייב להיות רק מבשר? קבב דגים מפתיע וטעים בליווי שעועית ירוקה מוקפצת עם שום ונענע

 
 
 
 
 

מצרכים:

חצי ק"ג פילה דג ים
חצי כוס בצל אדום
1 פלפל ירוק קצוץ
1 כוס כוסברה קצוצה
2 שיני שום
1 כף קליפת לימון
2 כפות מיץ לימון
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור טחון טרי
פלחי לימון – להגשה

אופן הכנה:

- מרסקים את הדג במעבד מזון
- מוסיפים את הדג הטחון לחומרי התערובת וצרים קציצות
- מטגנים את הקציצות על מחבת טפלון (מרוחה במעט שמן משני הצדדים) כשלוש דקות מכל צד
- מגישים עם פלחי לימון


שעועית ירוקה, מוקפצת עם שום ונענע

מצרכים:

חצי ק"ג שעועית ירוקה טרייה
2 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות
מלח
פלפל שחור טחון טרי
2 כפות עלי נענע חתוכים לרצועות דקות
1 כף קליפת לימון מגורדת

אופן הכנה:

- מבשלים את השעועית במי מלח כשלוש דקות ומסננים
- שמים שמן, שום ושעועית במחבת רחבה ומבשלים יחד שלוש דקות
- מוסיפים את קליפת הלימון, ממליחים ומפלפלים
- מורידים מהאש, מערבבים פנימה את הנענע ומגישים עם הקבב
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.